Reparatie

Elektrisch gereedschap

Wij keuren en repareren uw gereedschap volgens de NEN 3140  normen

Steigers

Wij keuren en repareren uw steigers volgens de NEN 1004 normen

Ladders en trappen

Wij keuren en repareren ladders en trappen volgens de NEN 2484 normen

Asbest gereedschap

Wij keuren al uw asbest gereedschap  in het containment op uw locatie

Professionele reparatie

Behoeft uw gereedschap reparatie? Tijdens een periodieke of jaarlijkse inspectie komen er soms problemen naar boven. Zaken die gerepareerd moeten worden. Onze gecertificeerde keurmeesters mogen niet alleen keuren, maar kunnen ook reparaties uitvoeren. Dat kan in ons eigen pand, maar ook bij u op locatie. Wij beschikken over alle onderdelen die nodig zijn om een reparatie uit te voeren.

 

Reparatie tijdens keuring

Als tijdens een keuring blijkt dat uw gereedschap gerepareerd dient te worden dan regelen onze professionals dat direct bij u op locatie. Wij hebben altijd de beschikking over diverse onderdelen. UIteraard keuren wij uw gereedschap na reparatie direct goed volgens de geldende NEN-normen. Zo kunt u direct na de keuring weer veilig en volgens de ARBO-wet gebruik maken van uw gereedschap.

 

Voordelige tarieven

Wij repareren alle grote merken gereedschappen en materialen en tóch zijn onze tarieven voor reparatie voordeliger dan elders. Dat komt omdat wij de keuze hebben tussen originele onderdelen en onderdelen tegen een scherper tarief van uitstekende kwaliteit. Uiteraard garanderen wij altijd dat uw reparaties vakkundig zijn uitgevoerd en uw materialen uitstekend functioneren. Kleine reparaties voeren wij vaak direct op locatie uit. Gaat reparatie wat langer duren of hebben wij niet direct de juiste onderdelen beschikbaar, dan ontvangt u een heldere prijsopgave voor een snelle reparatie.

 

Keuringssticker en NEN-certificaat

De keuringssticker die u na goedkeuring van uw materiaal ontvangt vermeldt wanneer het voor het laatst is gekeurd en tot wanneer de keuring geldig is. Zo kunt u altijd controleren wanneer uw materiaal weer opnieuw gekeurd moet worden.

U ontvangt echter ook periodiek een reminder van onze keurmeesters. Zo weet u zeker dat uw materiaal altijd zal voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen.

Na onze keuringen ontvangt u een officieel inspectierapport met alle vereiste gegevens over de keuringen en de apparaten. Daarmee voldoet u aan alle gestelde eisen volgens de NEN-normen. Dat is belangrijk als u gecontroleerd wordt door de Arbodienst.

Snelle service

 

Heeft u een reparatie uit te voeren? Wij regelen het snel. Met een grote voorraad onderdelen en een uitgebreid team van keurmeesters denken wij graag met u mee.

Wij komen graag op een tijdstip of locatie die voor u het best uitkomt.

Keuringen

Maakt uw personeel gebruik van elektrisch gereedschap, steigers of ladders en trappen? Dan weet u vast dat die periodiek gekeurd moeten worden om te voldoen aan de ARBO wetgeving. Wij voeren dagelijks keuringen uit in heel Nederland. Ook uw bedrijf kunnen wij snel van dienst zijn.

Keuren in containment

Naast onze keurmeesters voor reguliere NEN-keuringen en reparaties hebben wij een speciaal team samengesteld dat direct ingeschakeld kan worden voor NEN-keuringen van uw asbest gereedschap. Werkt u dagelijks met asbest gereedschap en moet het gekeurd worden? Om het u eenvoudig te maken verrichten wij de keuringen graag bij u op locatie, direct in het containment.. Dat scheelt u direct tijd én geld.

Meld direct een reparatie verzoek of vraag een offerte aan

 

Profiteer van ons vakmanschap, onze goede service en onze scherpe tarieven.

Vraag nu direct een offerte aan of maak snel een afspraak!