NEN 3140 keuringen

Elektrisch gereedschap

Keuringen van uw elektrische gereedschap volgens de NEN 3140 normen

Steigers

Keuringen van uw (rol-)steigers volgens de geldende NEN 1004 normen

Ladders en trappen

Keuringen van ladders en trappen volgens de geldende NEN 2484 normen

Asbest gereedschap

Keuringen van asbestgereedschap in het asbest containment op uw locatie

NEN 3140 keuringen

Als werkgever is het uw taak NEN 3140 keuringen te laten verrichten om er voor te zorgen dat elektrische apparaten en toestellen veilig en zonder problemen te gebruiken zijn. De wet schrijft daarom bij elektrisch gereedschap keuringen voor met een periodieke inspectie. Keuring Direct voert deze NEN 3140 keuringen uit. Wij inspecteren, meten en controleren uw elektrische gereedschap en zorgen er voor dat uw personeel veilig kan werken. Met onze NEN 3140 keuringen voldoet u direct aan de ARBO-eisen.

NEN 1040 en NEN 2484 keuringen

Maakt u gebruik van steigers, ladders en trappen? Ook die keuren wij volgens de wettelijke normen. Zo weet u zeker dat uw personeel altijd veilig werkt en dat u voldoet aan de normen volgens de ARBO-wetgeving. Wel zo’n veilig gevoel!

Gecertificeerde keurmeesters

Onze NEN 3140 keuringen en de overige keuringen worden uitgevoerd door professionele en bevoegde keurmeesters die exact weten welke controles en metingen ze moeten uitvoeren. Ze gebruiken de juiste meetinstrumenten en rapporteren en registreren uw gereedschap. Uiteraard ontvangt u na de keuring een controlesticker en een certificaat. U moet tenslotte kunnen aantonen dat u met goedgekeurd materiaal werkt.

Keuringssticker en NEN-certificaat

De keuringssticker die u na goedkeuring van uw materiaal ontvangt vermeldt wanneer het voor het laatst is gekeurd en tot wanneer de keuring geldig is. Zo kunt u altijd controleren wanneer uw materiaal weer opnieuw gekeurd moet worden.

U ontvangt echter ook periodiek een reminder van onze keurmeesters. Zo weet u zeker dat uw materiaal altijd zal voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen.

Na onze keuringen ontvangt u een officieel inspectierapport met alle vereiste gegevens over de keuringen en de apparaten. Daarmee voldoet u aan alle gestelde eisen volgens de NEN-normen. Dat is belangrijk als u gecontroleerd wordt door de Arbodienst.

Voordelige tarieven

Werkt u regelmatig met elektrisch gereedschap, steigers, ladders en trappen? Laat ze periodiek controleren door de vakkundige keurmeesters van Keuring Direct.

Zo bent u verzekerd van veilig materiaal en ontvangt u gegarandeerd een goede service tegen een scherp tarief.

Reparatie op locatie

Wij verrichten niet alleen NEN 3140 keuringen of de andere keuringen zoals hier besproken, maar repareren ook gereedschap en andere materialen van grote merken. Voor al uw reparaties rekenen wij een vast uurtarief exclusief onderdelen. Kleinere reparaties voeren wij ter plekke uit tijdens de keuring. Betreft het een grotere reparatie of beschikken we niet direct over de juiste onderdelen? Dan geven wij u direct een heldere prijsopgave. Zo weet u zeker waar u aan toe bent!

Keuring in containment

Werkt u in de asbestsanering? Dan weet u als geen ander dat uw elektrische gereedschap niet zomaar het containment kan verlaten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw elektrische gereedschap, steigers, ladders en trappen te laten keuren in het containment. Zo kan uw personeel tijdens de keuringen gewoon blijven doorwerken en bestaat er geen gevaar voor derden. Uiteraard is dat voor u extra voordelig. Tenslotte hoeft u uw asbest gereedschap geen moment te missen. Wilt u NEN 3140 keuringen regelen in containment?  Neem dan snel contact met ons op!

Plan direct een keuring in of vraag een offerte aan

Profiteer van ons vakmanschap, onze goede service en onze scherpe tarieven.

Vraag nu direct een offerte aan of maak snel een afspraak!