Keuren in containment

N

Elektrisch gereedschap

Keuring en reparatie volgens de NEN 3140 normen

Steigers

Keuring en reparatie volgens de NEN 1004 normen

Ladders en trappen

Keuring en reparatie volgens de NEN 2484 normen

Asbest gereedschap

Keuring en reparatie in het containment op uw locatie

Gereedschap keuren in containment

 

Keuren in containment heeft diverse voordelen. Heeft u een asbest bedrijf? Dan gebruikt u regelmatig gereedschap dat verontreinigd is met asbest. Het laten keuren van dit gereedschap kan een zorg zijn. Tenslotte heeft u dit specifieke gereedschap hard nodig en staat u het liever niet af. Om die zorg weg te nemen hebben wij een speciale service opgezet: keuring of reparatie in asbest containments. Heeft u een noodreparatie, dient uw gereedschap weer de jaarlijkse keuring te ondergaan of wil u een aantal kleine reparaties laten doorvoeren? Wij voeren het graag voor u uit op uw eigen locatie en kunnen het keuren of repareren in containment. Wel zo handig, want u kunt gewoon aan het werk blijven en u bent uw gereedschap niet kwijt. Dat scheelt niet alleen geld, maar vooral veel tijd!

Keuringssticker en NEN-certificaat

De keuringssticker die u na goedkeuring van uw materiaal ontvangt vermeldt wanneer het voor het laatst is gekeurd en tot wanneer de keuring geldig is. Zo kunt u altijd controleren wanneer uw materiaal weer opnieuw gekeurd moet worden.

U ontvangt echter ook periodiek een reminder van onze keurmeesters. Zo weet u zeker dat uw materiaal altijd zal voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen.

Na onze keuringen ontvangt u een officieel inspectierapport met alle vereiste gegevens over de keuringen en de apparaten. Daarmee voldoet u aan alle gestelde eisen volgens de NEN-normen. Dat is belangrijk als u gecontroleerd wordt door de Arbodienst.

Onze kracht

 

Met een groot team aan deskundige keurmeesters zijn wij niet alleen flexibel maar werken we ook snel en goedkoop, ook als wij keuren in containment.

Wij denken graag met u mee en keuren op momenten en locaties die u het best uitkomen.

Keuringen

Keuren in containment is niet het enige dat wij doen. Werkt u regelmatig met elektrisch gereedschap, steigers, ladders en trappen? Dan moeten die bij wet periodiek gekeurd worden. Zo wordt de veiligheid van uw personeel gegarandeerd en weet u zeker dat u altijd goed materiaal in huis heeft. Wij verzorgen diverse keuringen in heel Nederland. Ook voor uw NEN 3140 keuringen of andere NEN-keuringen staan wij direct voor u klaar!

Reparaties

Heeft uw gereedschap of materiaal onderhoud nodig en wilt u  reparaties laten uitvoeren? Keuring Direct keurt niet alleen elektrische gereedschappen, steigers, ladders en trappen, wij repareren ze ook. Als het even kan verrichten we reparaties op locatie. Lukt dat niet of hebben wij niet de juiste onderdelen op voorraad? Dan ontvangt u een scherp geprijsde offerte voor een snelle reparatie.

Laat uw gereedschap keuren in containment of vraag een offerte aan

 

Profiteer van ons vakmanschap, onze goede service en onze scherpe tarieven.

 

Vraag nu direct een offerte aan of maak snel een afspraak!